Het buitenlandskamp dit jaar gaat terug naar een van de grootste in en outdoor parken van Parkour en Freerunning in Europa! We gaan een bezoekje brengen aan BGI Academy!

BGI Academy

We vertrekken op zaterdagavond in een aantal busjes om samen zondagochtend aan te komen en aan het avontuur te beginnen. Het enige belangrijke dat iedereen moet voorzien is een slaapzak en een matje, al de rest wordt geregeld in dit ALL-IN internaat. We verblijven rechtstreeks op de campus en moeten dus geen zware verplaatsingen doen. Om die reden mogen leden vanaf 12 jaar zonder problemen mee. Er zijn voldoende begeleiders voorzien (1 per 4 leden) en we zitten in een volledig gecontroleerde omgeving, vergelijkbaar met Blaze, alleen veel groter!

Activiteiten zullen uiteraard heel veel freerunning zijn, maar ook spelletjes, avondactiviteiten, trampolines, foampit en uitstapjes naar zee.

 • Door de schitterende locatie, het aanbod en het feit dat we niet meer in tenten slapen, is het kamp iets duurder moeten worden. Wij vinden het nog altijd een mooi aanbod voor dit uniek kampen en hopen op massaal interesse! Dit kamp heeft een beperkt aantal plaatsen omwille van de busjes - Zorg dus zeker dat je tijdig inschrijft en het voorschot betaald.
 • Voor dit kamp heb je een basis niveau van Parkour nodig.
 • Dit kamp is bedoeld voor leden vanaf 12 jaar. We kunnen per uizondering jongere en/of oudere leden toelaten, maar spreek gerust iemand aan de balie hierover aan!
 • Dit kamp vertrekt in Blaze rond 18.00 op zaterdag avond. We zijn terug de volgende zaterdag voor 08.00 uur als alles mee zit. Hierna voorzien we nog een kort ontbijt en afscheid moment op Blaze en kan je de deelnemers komen ophalen tot 10.00 uur.
 • Mee te nemen: Er wordt een paklijst voorzien voor alle ingeschreven leden.
 • Omwille van de vele boekingen en voorschotten die we moeten voldoen, vragen wij zelf een voorschot van 150,00 euro. Dit dient betaald te worden bij inschrijving. Het overige bedrag vragen we te voldoen ten laatste op onze opendeur BBQ van 2 juli.



 • Tijdens onze actiemix kampen kan je een hele week lang proeven van verschillende extreme en minder extreme sporten. We gebruiken trampolines en de airtrack tijdens onze freerunning sessies; We gebruiken kegeltjes , balletjes en een trapeze om de clown uit te hangen; We gaan op uitstap om samen het kind uit te hangen in de speeltuin; We spelen oorlog met NERF wapens in de zaal en proberen met saltos te ontwijken; We spelen spelletjes, kleuren, knutselen en zorgen er voor dat iedereen een week fun tegemoet gaat!

 • Je hebt zeker geen ervaring nodig, we hebben voldoende lesgevers om de groepen op te delen en iedereen evenveel aandacht te geven.
 • Dit kamp is bedoeld voor leden tussen 6 en 9 jaar. We kunnen per uitzondering jongere en/of oudere leden toelaten, maar spreek gerust iemand aan de balie hierover aan!
 • Dit kamp loopt elke dag tussen 09.00 en 16.00 uur. Je kan gebruik maken van de voor en na-opvang dit start om 08.00 en loopt tot 17.00.
 • Mee te nemen: Sportieve, losse kledij; Een lunchpakket voor onder de middag; Een gezonde snack voor en namiddag; Een drankje; Een goed humuer en veel goesting!



 • Voor iedereen die ooit interesse had in het beroep "Stuntman", is dit het kamp voor jou! Philippe heeft ondertussen bijna 10 jaar ervaring in de vlaamse filmwereld in een hele reeks van series, films en live shows. Aangevuld met constante trainingen op wereld niveau (Keir Beck - Mad Max / Matrix ; Ralf Haeger - Point Break 2 / Inglorious Bastards / Hunger Games ; Andreas Petrides - Star Wars ; Trainspotting ; Gladiator) zijn we een maatstaf geworden voor stunts, rigging en coordinatie in Belgie.

  Tijdens dit kamp bekijken we verschillende val technieken, vecht technieken en high-falls die de basis vormen van het fysieke stuntwerk. Een stap verder bekijken we de meer technische kant van rigging, veiligheid, onzichtbaar riggen en rekening houden met krachten. We bespreken het hanteren van vuur en slagwapens, en hoe overtuigend een personage over te brengen.

  Bereid je voor op een week vol blauwe plekken, actie en creativiteit. Van dag 1 verzinnen we samen choreos en bouwen we rustig op naar de laatste dag. Op deze dag filmen we een eigenbedachte actiescene.

 • Tijdens de week worden voldoende momenten voorzien waarin we fotos nemen van de actie om zo een unieke herinnering te hebben aan de week. Alle deelnemers krijgen ook een certificaat van stunt extra waardoor ze voor ons naar de toekomst toe inzetbaar zijn op echte projecten onder onze normen.
 • Dit kamp is bedoeld voor iedereen 16+ met een sportieve achtergrond en intresse in actiefilms en stunts.
 • Dit kamp loopt elke dag tussen 09.00 en 16.00 uur. Er is de mogelijkheid tot opvang indien dit nodig is.
 • Gelieve een lunchpakket te voorzien voor de middag en een snack voor en namiddag.

  Referenties:

  >>>>> Bekijk onze stunt-Showreel <<<<<

  Safety First; Wat Als; Patrouille Linkeroever; Het leven volgens Nino; Professor T; Voor wat, hoort wat; Spitsbroers; Kosmo; Rox; Mega Mindy; Labyrinthus; Zone Stad; Familie; ...