Tijdens onze actiemix kampen kan je een hele week lang proeven van verschillende extreme en minder extreme sporten. We gebruiken trampolines en de airtrack tijdens onze freerunning sessies; We gebruiken kegeltjes , balletjes en een trapeze om de clown uit te hangen; We gaan op uitstap om samen het kind uit te hangen in de speeltuin; We spelen oorlog met NERF wapens in de zaal en proberen met saltos te ontwijken; We spelen spelletjes, kleuren, knutselen en zorgen er voor dat iedereen een week fun tegemoet gaat!
  • Je hebt zeker geen ervaring nodig, we hebben voldoende lesgevers om de groepen op te delen en iedereen evenveel aandacht te geven.
  • Dit kamp is bedoeld voor leden tussen (6 en 9 jaar)/(10 en 13 jaar). We kunnen per uitzondering jongere en/of oudere leden toelaten, maar spreek gerust iemand aan de balie hierover aan!
  • Dit kamp loopt elke dag tussen 09.00 en 16.00 uur. Je kan gebruik maken van de voor en na-opvang dit start om 08.00 en loopt tot 17.00.
  • Mee te nemen: Sportieve, losse kledij; Een lunchpakket voor onder de middag; Een gezonde snack voor en namiddag; Een drankje; Een goed humuer en veel goesting!